Hızlı
Erişim
Erişim
GIDALARIN DONDURUCUDA AZAMİ MUHAFAZA SÜRELERİ

- Sebzeler: 1
yıla kadar
- Meyveler: 6
aya kadar
- Ekmek: 3
aya kadar
- Kek
ve unlu mamuller (krema yoksa): 6–8 ay
- Süt: 1
aya kadar
- Rendelenmiş
peynir: 4 aya kadar
- Tereyağı: 3
aya kadar
- Şarküteri
ürünleri: 1–2 ay
- Çiğ
kırmızı et: 4 –12 ay
- Pişmiş
kırmızı et: 2–3 ay
- Çiğ
kanatlı eti: 9–12 ay
- Pişmiş
kanatlı eti: 4 ay
- Balık
(çiğ veya pişmiş): 2–4 ay
- Artan
yemekler: 2–4 ay