GIDALARIN DONDURUCUDA AZAMİ MUHAFAZA SÜRELERİ

12.09.2025 / Gösterim Sayısı : 622 / Arşiv

  • Sebzeler: 1 yıla kadar
  • Meyveler: 6 aya kadar
  • Ekmek: 3 aya kadar
  • Kek ve unlu mamuller (krema yoksa): 6–8 ay
  • Süt: 1 aya kadar
  • Rendelenmiş peynir: 4 aya kadar
  • Tereyağı: 3 aya kadar
  • Şarküteri ürünleri: 1–2 ay
  • Çiğ kırmızı et: 4 –12 ay
  • Pişmiş kırmızı et: 2–3 ay
  • Çiğ kanatlı eti: 9–12 ay
  • Pişmiş kanatlı eti: 4 ay
  • Balık (çiğ veya pişmiş): 2–4 ay
  • Artan yemekler: 2–4 ay